Dålig uppdatering, eller vad?!

I helgen var jag på Jonnas land, det var jätte trevligt och jag hade iallafall kul! Vi bade också för första gången i år, det var kallt som fan. Ja annars så höll vi på att åka in i en annan båt när vi BACKADE ut från bryggan, det var ganska så kul. Alla skrattade och hur nervös vart jag inte över att åka med Jonna ?! Men det gick jätte bra ;)

Annars så har jag inte gjort så mkt i veckan, bara vart i skolan typ.
Helgen har jag kanske planer för, vet inte än. Men Valborg är väl lite överksattat?
Annars så är det första BACKTÄVLINGEN!!! Hihihihi någon är glaaaaad! Jag har en extremt pirrig känsla i magen, härligt.

Nu drar jag till stallet,
 Seee yaa

hemma

Igår kom vi hem från Norrland, det tog extra långt tid eftersom vi fastnade i bilkön mellan Söderhamn och Gävle.
Vilken chock man fick när det är så jäkla varmt här! Får ju värmeslag ju.

Jag har inte bloggat på 5 dagar..men jag har inte haft tid..Men nu kan jag berätta om min vecka:

Onsdag: Vi åkte till stugan med skoter, stannade vid ett gammalt sågverk också. Det Fanns ett hus som var fallfärdigt, väldigt snett stod det och när man gick in vart det som i Lustiga huset, man höll alltså på att ramla omkull för det händes som att hela världen lutade.

Torsdag: Gjorde inte sså mkt, gick till Siw och bastade sen kmr jag inte ihåg!

Fredag: Vi åkte till Borsegrund (det stavas egentigen Jätte konstigt) med skoter, jag körde hela vägen hihi lite stolt. Jag träffade min farbror Ulf som jag inte sett sen jag var bebis typ, han var jätte snäll och såg ut som en nalle björn typ haha ;P

Lördag: Vi åkte till Borsegrund med skoter igen, den här gången var det massa folk där blandannat min kusin Jonas som jag inte sett sen jag var typ 4 lr nått. Efter det åt vi mat hos Åse och Kent. Det var jätte gott och vi hade riktigt kul.
Efter maten åkte vi skoter till stugan, det var jätte kallt oh mörkt men när vi väl var i stugan var det jätte mysigt, där åt vi efterrätten och spelade kort.

Söndag: Hemfärd!


Och idag red jag Butte för första gången på en vecka, härligt!
Nu ska jag gå och sova, skola imorrn fyfasen.

Mkt att göra

Egentligen ska jag gå och äta mat, men jag orkar inte. Det är inte så himla gott heller måste jag säga..
Igår var jhag ute på pormenad som sagt, det var jätte mysigt men det vart vääldigt vartm. Jag hade inga bra skor så jag fick ta Roberts 42or..
Efter promenaden åkte vi till Haparanda och sen till Kalix, det var ganska trevligt. Jag köpte dock bara sminkborttagningsmedel som jag hade glömt hemma..
På kvällen gick jag till Lollo, hon hade "tjejmiddag", det var riktigt gott.
Jag smet där ifrån vid halv 10 och gick till Jenny och Robert, han fick sin present och jag hoppas att han tyckte om den.
Sen gick jag till farmor och farfar och sov, mitt i natten vaknade jag av att Sofia låg på mig så då gick jag bära tillbaka henne..Jobbigt!
Fatta hur mkt jag har gjort på en dag, jag var helt slut.

Idag tror jag att vi ska åka till gammelfarmor och sen kanske åka lite skoter om det blir bättre väder, det ska visst bli snö. Urch!


See ya.

Norrland

Efter att ha suttit i bilen i 13 h så är vi framme i Norrbotten! Jag har redan vart på en liten promenad.
Imorgon ska jag upp tidigt och gå en till promenad med Senna och Jenny i skoterleden.  Kanske att vi åker till Haparanda/Finland imorrn och shoppar loss haha närå men lite shopping :)

Ha det härligt, för det ska jag ha det :)


påsklov!..

..Och fyfan vad jag är lycklig! För en gångs skull har jag planer för lovet; i helgen ska jag hitta på nått med nån kompis och sen hela veckan ska spenderas i Norrland med familjen (Kommer dock inte att vara med dem, och det är väl en jävla tur det). Imorgons ka vi åka och köpa vinterkläder (typ termobyxor, jacka osv) och det känns ju...bra. Trodde vi hade kommit över vinter kapitlet men nej typdligen inte. Pappa avslöjade nyss att i Kalix har vägarna precis börjat synas.
Misstolka mig rätt-jag tkr att det ska bli jätte kul, t.ex vi ska åka skoter och kanske blir det skidor, men jag tor att det absolut roligaste blir att spendera kvällarna hos Jenny och Robert!

Annars så har jag mått ganska så "dåligt" i typ 2 dagar, alltså inte piss dåligt utan jag har vart trött hela dagarna och bara viljat sova, stallet idag var absolut inte kul, vädret var underbart och Butte var underbar men ändå så ville jag bara att ridturen skulle ta slut för att jag var så trött. Jajuste jag såg en räv! Så jäkla gullig!

Tillråga på allt så har jag skitont i axlarna (som vanligt) men nu är det värre en vanligt, pappa blev masserad förut så snart ska jag smörja på nån salva.

Avslutar denna dag med några våriga bilder från ridturen







RSS 2.0