Stallet.

Nu bär det av till stallet i solen, jippie! Fan vad skönt det ska bli. Sofia ska ju med men jag vet inte, jag vill ju rida själv så jag tror att hon får rida själv halva ridturen och sedan möta mig någonstans. Bra ide va ?
Alltså jag kan ju offra mig att rida med någon annan haha, men det är så otroligt mysigt att rida själv, till och med i mörkret (alltså nu snackar vi "snömörker", nivet när snön lyser upp allt så att man ser nästan lika bra som när detär ljust?)

See you late, maybe.

Fear is how I fall


Mår skit.

Just nu mår jag skit, huvudet värker, snooorig och ont i huvudet..
Men nu börjar Bondi beach så jag är nöjd ändå :)


Gnat

hej!

Länge sen visst ? Ja har inte haft så mkt att skriva om, har inte detnu heller för den delen. Kemiprov idag, vet inte hur det gick men det går aldrig bra för mig, se bara på Teknikprovet..
Imorrn är det Hemkunskaps prov. Usch, så tråkigt.
Det enda jag har att se fram emot de här dagarna (Torsdag, Fredag) är att det är Livräddarna på Bondi Beach, Beroende med stort B.  Och i helgen leter jag väl upp avsnitt på datorn hihihi som jag sa beeeerrrrroooeeennnddeee!
Pappa komme rhem från USA idag också, lite jobbigt när han smsar typ 2 på natten när klockanär..måste räkna, 19.00 där. Men nu kommer han hem med kanske kläder ? då blir jag happy :)



Livräddarna på Bondi beach

I hurt myself today.

Ligger här i sängen med en vetekudde på magen och datorn i högsta hugg, magen bara fortsätter att göra ont. Kallsvettas/svettas/fryser hela tiden. trevlig eftermiddag. Som grädde på moset ska jag åka till stallet och skumpa omkring om typ en halvtimme. Men vafan det är ju snö så vem missar en sån chans ? ;)
Jippie, jag längtar efter ett par åtsittande ridbyxor..

Nej nu ska jag gå och värma på vetekudden lite till för den börjar bli kall. Och sen ta en ipren till..
Kanske ta lite mat eftersom jag inte har ätit ett skit idag.

Ha en fortsatt trevlig dag, för det kommer jag ha..



Heey heeey

Gick upp ganska  tidigt idag för att Jonna skulle komma hit med Teo :) Vi gick en ganska så lång promenad. Det är bara att konstatera: Teo är galen (;
Nu sitter jag och väntar på att Jonna ska komma tillbaka för hon gick hem med Teo. Kanske att hon kommer på moppen ? ;D Jaja, cyckeln duger också.
Och sen hade Jonna klippt sig, så himla fint :)

Jag har inte ätit frukost änn, och jag orkar inte göra det heller.. Men jag måste, tråkigt.
Tar väl en banan antar jag, jummy.

See you,

Come out come out wherever you are.

Idag har jag inte gjort alls mkt, sov till typ halv 12 men sen låg jagoch lyssnade på musik till typ 1, what a life.
Datorn är min nya gud så jag sitter vid den all the time.. Och ändå så bloggar jag inte.
Avbröt min lathet och åkte till stallet, det var mer än kallt. Vill ha mer snö och sol! Mer den sistnämda.
Kvällen bestod av att värma sig efter ridturen, gick omkring med halsduk och en stor stickad tröja. Hallå sen nä blev det vinter inne ? När jag var lite varm satte jag mig och "nördade" Wii det är ju kul..

22.15 började Livräddarna på Bondi beach, då satt jag bänkad framför Tv:n istället, Jag älskar det programmet alltså. Livräddarna är ju ganska snygga också så det gör ju inget.
Det är lixom "kom och rädda mig"! (Millan förstår, haha) Älskart.
Efter Bondi beach var det nått program som handlade om människor som skämdes för deras kroppar. Just det här avsnittet handlade om vaginor (trevligt.). En tjej hade fött barn så den hade blivit "utvidgad", så hennes ändtarm åkte ut ur sälva slidan. Niiice. Nog med äckligheter, jag slog om till 3an istället.

Jajuste pappa är i USA och jobbar, jag är ganska så avundsjuk! Alltså inte att jag vill jobba, men vem vill inte komma till USA ? Han ska iallafall köpa jeans åt mig har han lovat, om de är billiga alltså. Dom kommer säkert inte passa för det är ju lite svårt när man inte provar dem. Jag får iallafall en tröja som det står Minneapolis på. Kul ;P

Han är söt, han var söt

Tror att det här var min och Guldings sista ridtur, ta mig tillbaka ? :')<3
(Bilden har inget med texten att göra men jag såg den och jag älskar den)

Sovtime Goood night.


Kisa

Våran lilla tur till Kisa vart ju bra, vi åkte aldrig pulka i Kisabacken för det vart lite för pinsamt när alla kom med skidor haha! Sen åkte vi till Micke och fikade. Han var dock inte hemma :P
Vi gick på en sjö och åkte pulka på en bilväg som var väldigt brant .(vi lever farligt här.)
 Men vi fick inte tolka bakom bilden, tråkigt..
Nu ska jag gå och se Navy CIS och sen efter det The Mentalist. Får se om det är bra. :) 

Ovänner.

Nu är jag ock Butte inte kompisar längre, hela början av ridturen gick skitbra. Sen när jag skulle testa att galoppera så var han jätte duktig till en början men sen tvärstannade han och började bocka 5 gånger! Jag lovar och svär jag flög fan mer än en halvmeter över hans rygg mina fötter var över mitt huvud! Sofia bara glodde och började typ skratta. Jag har gaaanska ont i baken efter att ha dunsat ner på hans knotiga ryggrad..

Men nu ska jag ringa a friend så får vi se om vi hittar på nått eller inte ;)


 Breaking the habit tonight.

Skarpabacken.

Ja, idag blir det skarpabacken med Lollo. Självklart ska våran favoritkille Adrian följa med, uuuäääk!
Men det blir nog kul iallafall :) Jag ska försöka hitta miniskidorna för det är ju det enda roliga, fast man ska inte klaga för pulka och tefat är ju också kul :D  Man blir aldrig för gammal för sånt, även fast de flesta tror det. Visst det kanske är lite pinsamt, men det bjuder vi på ;)
Jag hittar inte mina termosar så jag drog på mig strumpbyxor och mysisar, peerfa!
Bilder på oss idioter kommer !

Se upp i backen. (;

Söndag

Jag drömmer  världens sjukaste drömmar, typ att jag ska på toa och det är helt mörkt
 och sen kommer der någon och tar mig på axeln, typ en mördare. Niiice!
Lite trevligare var Idag när jag red  med Sofia och Frida, vi red rakt in i skogen. eller rättare sagt jag drog in dem där. Är inte ens säker på att de ville in dit men jag ville ;P  Annars så har jag vart med Lollo, vi har spelat Wii hahahaha. Viiilllka nördar.
Men nu ska vi hitta på nått annat :) Typ  promenad elle nått.
Kanske ska passa på att säga Glad alla hjärtans dag :)




 Sixten, visst smälter han in ?  (;


Fredag den trettonde

Jajsute idag är det fredag den trettode, jag har inte haft otur änn (peppar, peppar)  Jag menar- jag kom inte försent på morgonen eller till So:n (vilket krävde att jag, Jonna och Emmelie fick springa för att hinna), jag slapp att redovisa So grejen också!
 Men jag och Linda utmanade nog ödet när vi red, rakt ner för ett dike som stupar först ner mkt och sen utt med en liten kant. Självklart låg det kvistar där så varken jag eller Linda fick över hästarna. MEN det var strid.. Carmen stegrade sig och Butte fjantade omkring och hopp stegrade typ. Vaddå utmana ödet?
Lite besviken bara för jag tänkte rida själv idg och rensa tankarna, sen kom Linda och frågade om vi skulle rida och man kan väl inte säga nej? Det var trevligt ändå  :)
Sen har jag bara suttit och glott på tvn hela källen, det var ju Livräddarna på Bondi Beatch, Hahah jag älskar't ;)
Sen var det nån film om människor som inte fick ha känslor för då hamnade dom i fängelse, sen när han rymde så skulle typ 20 pers skjuta ner honom, men han klarade visst allt med 2 st B-17 pistoler.. Sannorlikt

Nu håller jag på att dö av trötthet så jag gick ner och duschade nyss, för att sedan krypa ner i en varm säng som jag förövrigt sitter i nu. Klockan är bara 23.20 och jag är dötrött, är inte det liiite fel ;P

Min trogna vän Pysen ligger vid min sida och låter som en B18 (motor, han spinner)

Gnat.

T-t-t torsdag

Jag och Sofia sitter i varsitt hörn i soffan och skriver med varandra på msn. Hur sjukt är inte det ?  Hon sitter med världens finaste tandställning hahahaha, stor och plastig det ser ut som om hon har en kiwi i munnen. Det finns ju dom som inte har någon tandställning längre ;o
Sitter och kollar på Criminal minds, egentligen ska jag plugga eller ja skriva stödord till So redovisningen som är imorrn. Alla vet ju hur duktig jag är på sånt..
Som tur är så är det ju lov om en dag. Hääärligt ;D Jag blir så glad av tanken, men jag visste inte ensa att det var lov, kom på det typ i onsdags.
Jajuste, jag skar mig på en Julmust burk förut :( Jag menar hur lyckas jag? Det är en sån där 33 cl burk . Men iofs så har jag lyckats skära mig på sånt där som man drar av toapapper på så vf inte. Det gör ont i min tumme. Plåååster tack :)




I got a
heart full of pain / head full of stress
handful of anger / held in my chest
uphill struggle / blood sweat and tears
nothing to gain / everything to fear

Bra eller vad ? :)


total blackout..

 Dagen började ju inte så bra eftersom jag vaknade typ halv 7 och lunde inte gå för det "svajade" typ framför ögonen när jag gick eller jag såg jätte kontstigt så jag fick hålla mig i väggarna när jag gick. Men sen blev det bättre!
När vi hade teknik provet så fattade jag ingenting, jag blandade i hop allt och var allmänt trög.. Jag kommer få omprov. Tummen upp säger jag bara..(y)  Engelska redovisningen gick inte heller särskilt bra. Jag kollade ner i papprena hela tiden och typ glömde vad jag skulle säga. Det enda som gick bra idag var boxningen på idrotten, men det var nog för att jag var med världens bästa Jonna!  Vi var bääääst ;P
Precis när jag kom hem från skolan så mådde jag så jävla illa, ni vet sådär så man tvekar om man ska gå till toan och ställa sig ifall att man skulle spy? Men det gick över tillslut, så nu är det bara axeln som gör ont. Fast jag har vant mig för den har gjort ont i typ 1 år. Inte ens akupungtur (stavning) fungerade. Och det gjorde svinont haha!
Men jag gillar livet ändå.

Sitter och kollar lite på Navy CIS nu, men det är dubbla avsnitt så det är ju det gamla från förra sesoooongen först, tråkigt för jag orkar inte sitta uppe hur länge som hellst. Men någon har ju sovmorgon till 10.10 imorrn :*

Mattepluggande pågår snart här,  prov imorrn. Jippie..!


Only for me and Emmelie hihi;

Because when I arrive
I, I bring the fire
Make you come alive
I can take you higher
What this is, forgot?
I must now remind you
Let It Rock
Let It Rock
Let It Rock

stallet, Ikano.

Jag vaknade 9.15 idag, eller ja mamma väckte mig. Vi åkte iväg till stallet, jag red en timme, det var myyysigt. Helt själv mitt ute i skogen kan det bli bättre ? Hur härligt var det inte att galoppera på skogsstigen, hur härligt som hellst ;)
Aja sen iallafall så åkte vi iväg till Ikano för att fixa min mobil, jag börjar bli stammis på Telia, killarna är trevligare än tjejerna. Jag gillar Telia (y)  Men sen gick jag och mamma vidare och hittade lite grejer;
*Jeans från Bik bok
*Skor från skopungten
* Munkjacka från JC
Bra visst ? Det är bara det att jag inte vet om jag vill ha det till födelsedags present eller om jag vill ha det nu, men jag vill ha det nu ju :( Får se hur jag gör.



Butte, rullar sig efter ridturen <3

Breaking the habit.

I don't know what's worth fighting for
or why i have to scream
i don't know why i instigate
and say what i don't mean
i don't know how i got this way
i know it's not alright
so i'm
breaking the habit
tonight



Ohhhhh, Hej

Löördag

Jag sov till halv 2, herregud ingen väckte mig.. Men när jag väl vaknade åkte vi till stallet, ridturen gick väl bra förutom att Butte var lite stel i höger bak.  Annars så har jag gjort absolut ingentng, men imorrn ska visst allt hända, Ikano för vi ska föröka att få tillbaka min mobil som har vart sönder i typ 5 veckor,  sen ska jag till stallet, plugga teknik och försöka att kanske ligga i soffan och döö lite ? ;)

Nu är det melodifestivalen! Jag vet inte varför jag sitter och kollar på det för det är ju inte ens bra, men man måste ju hänga med lite? Musiken som är i början är ju bara för härlig ;p  MEN hallå alla som har vart hittills suger ju ;s 
  Halv 9 ska någon kolla på Flash point, världens bästa program :O Där kan vi snacka bra serie!
 Och David Paetkau är ju bara föööör snygg!   Haha vad över "tjejig" jag lät, det fattas ju bara dagens outfit...


David Paetkau till väänster ;)


Fredag, ny design!

Hellooo

Emmelie har fixat min design, blev skitbra tkr jag ;D pusssssss på henne ! <3

Idag var det So prov, jag vet inte men jag tror att det gick ganska så bra med tanke på att jag inte har pluggat så extremt mkt . Jag är såklart smartast och vänder pappret åt fel håll (det var sånadär som man har namn, klass, datum och allt högst upp) .. Men igår var jag duktig och skippade ridningen för att istället sitta inne i boxen med ett täcke runt mig och plugga med Butte. Det var mysigt det, förutom att han skulle äta upp min bok så den "stinker" häst.

Kollade precis på en reklam från Kalla fakta, det här med dun. Hur jävla idiotiskt dum är det inte att plocka en fågel levade ?! Jag blir så sur, tänk hur jävla ont det skulle göra. Fy fan..

Snart ska jag palla mig iväg till stallet, kaaallllt! Menmen , det ska bli skönt att få huvudet utblåst från alla prov och allt annat man måste tänka på heela tiden. :)


P-p-p-poker face,
 

/ Lisa Gustavsson


Nationella prov

Idag hade va nationella prov, jag fick ingen känsla för om att det gick bra eller dåligt. Jag svarade på alla frågor, vissa var konstigare än andra..Jag tycker att det är ganska konstigt att man inte får ta med sig en macka på Tordag när vi har det igen, en frukt får man ta med men man blir ju inte mätt på det! Jag tror jag tar med mig vindruvor för det är ju ganska så många i ett paket ;) Samtidigt vill jag inte ha med mig nått att äta för man blir inte lika fokuserad på skrivningen då.

Idag blev det inget stall, hann inte med det men imorrn så blir det att åka dit som vanligt, jag rider väl ut som vanligt eftersom paddocken är djupfryst typ.
Russin ska tillbaka till veterinären imorgon också, ett blodprov blir det. Hon var där i måndags men veterinären hade inte tid att ta det då, det är kanske nått fel med någon körtel. Det gör så att hon typ får torr hud och sen ser hon inte särskilt bra, hoppas det blir bra sen iallfall : /

Nu ska jag gå och läsa lite historia till andra världskrigets provet som vi har på Fredag,  Fett niiice. ;D


Buttesnygg.

/Lisa

ha-ha-hi-hi-ha-ha-ho

Ja, jag har skaffat blogg, för det känns om att jag kan ha det som min egna lilla "dagbok" , och ni som är intresserade kan ju också ta och läsa lite. Men det är ju bara ett problem. Bloggen ser ut som skit, som om någon har skitit ut rosa över hela den och sen att man inte ser vad det står det gör ju inte saken bättre..! Jag kan inte ändra för jag fattar ingenting.     Någon snäll själ som är duktig på sånt här ? :)
Sen har jag lyckats göra en kategori som heter "motorsport" det kommer nog användas mest i sommar när det hela är igång med  lite resultat, bilder, nyheter osv. Om jag fortfarande orkar med det här då, tveksamt. , men innan kommer det kanske ut en "kalender" . ( Roligt, men jag tänkte bara förklara hur jag har tänkt mig det hela ;P)

/LisaGustavsson

                                                       


RSS 2.0