Tisdag

Lång skoldag idag, slutade med idrott. Det var faktist riktigt kul, vi spelade badminton. Sjuukt kul! Haha och jag är ju bäääst :) nejdå men det var väldigt kul.
Skippade stallet idag också, det var mamma som inte hann skjutsa ut mig, men imorrn kör vi på't (kan lixom inte hålla mig borta..). Istället för stallet var mamma snäll och åkte till srtan och köpte en klänning åt mig, det var lite 50-tals tema över den, det är ju Grease kväll imorrn så det ska jag gå på och stödja Jonna(Honhar ju en framsman här), Millan hänger också påå! Sen får vi la se vilka som kommer mer :)

Just nu sitter jag och glor på tv, as usual.
SOVMORGON IMORRN :)




PusS och kraM
 

Islandshästar

Jag gick upp klockan 8 idag (vilket =7) Fyfan vad trött jag är!
Vi åkte iväg för att rida islänningar, så jäkla mysigt! Jag red någon som hette Mjölner.  Det var riktigt härligt, hihi jag skrittade, travade, galopperade och TÖLTADE haha jag är väldigt stolt ( Haha skoja) . Men jag måste säga att det var är ganska svårt att rida islänningar när man är van vid "vanliga" hästar. Annars så var det väldigt fint var det där vi red, och ja det var det.
Jag frös inte nått för jag hade så jäkla mkt kläder, men när jag kom he´m då jävlar varjag började frysa sådär äckligt inombords..

Anyway nu ska jag och rida nästa häst, kul. Det kommer att kännas jätte konstigt att rida en storhäst. Haha herregud vad dumt det kändes att hoppa av Mjölner, jag tog sats som jag brukade göra, men det var ju typ bara en halvmeter til marken, paff blev jag iaf. Men nus ka jag rida Butteputte :)

.
Awwwwwwwww!

helg!

Jeeeey, äntligen helg! Det ska bli en riktigt kul helg faktist, men det känns som att det inte kommer att bli tid för att bara "dö". Fast vad gör man inte för en greeejt helg?
Hoppas bara att jag orkar upp på söndag, jag kommer att vara ett lik, bara så du vet Jonna.. ;)

Annars så har jag vart i skolan idag, det är inte bra att va med Emmelie och MIllan för mkt, man dras lixom med i deras humor=dåligt! Fast okej det är ganska så kul haha. Men det ska bli ganska så skönt när allt är som vanligt igen och alla från Frankike har åkt hem igen, eller det är ju lite smått kul med dom här för de är ju lite hmmm vad ska man säga ? Dumma?
Jag och Millan hande ett väldigt intressant samtal på hemkunskapen idag, stackars Klara som fck höra påt, men fasen vad kul det var!

Stallet sen..Red ut i snön, mysigt som bara den. Inte ens kallt bara mysigt.
Butte var lite stressad kändes det som, men han var ändå snäll.  Halkigt var det också, vet inte hur många ggr vi halkade men vi tog oss igenom ridturen. Han hade snästyltor på typ 1 dm, feejnt :)




Kisses and huggies

Heeey.

IIIiiiiiiiiii Jag är glad. Idag är det först Navy CIS sen The Mentalist, okej jag är inte bara glad för att det är nått på Tv..Vi har ju sovmorgon imorrn! (dessvärre så har vi NP i engelska, fanfanfan.)
Haha måste bara säga att mina och Jonnas diskutioner asså! Okej våraär inget i jämförelse med Emmelies och Millans..Eftersom Jonna lämnade mig ensam med dem så fick jag ta del av deras idioti, Jonna skrev i ett sms att jag skulle undvika ord som Lucy, tandköttet och crackhora. Och då hade vi redan hunnit med att skratta åt crackhora..  jaja så kan det gå.

Nu ska jag försöka att skriva en reflektion om Big Bang, jag orkar inte skriva fakta nu, seg som fasen,. "Tur" att jag "slapp" rida idag.

Bajbaj, Puss
.

Walking on a dream..

.. Talking to myself,
Will i see again

We are always running for the thrill of it thrill of it
Always pushing up the hill searching for the thrill of it
On and on and on we are calling out and out again
Never looking down I’m just in awe of what’s in front of me

Is it real now
When two people become one
I can feel it
When two people become one

Skoldagen var ganska så låång tråkig, tur att det finns dom som gör livet enklare då. Jonna t.ex hon bara hjlper mig hela tiden, hur snällt är inte det? Hur fan ska jag klara mig när hon har sin fransyska hos sig ? :P Jag kommer inte klara det alltså.
 Idag skulle vi ha gått ut med hundarna, jag trodde att klockan var typ halv 5 när jag var klar i stallet, det var den inte. Halv 7 var den typ och då skulle ju Jonna träna! Synd, men det kanske blir av nån gång i veckan!
På tal om stallet såred jag själv idag. Det var riktigt skönt, förutom att jag fick världens huvudvärk..Jag duckade för en tjock gren, Butte halkar och jag kör upp huvudet rakt i/framför grenen. Hela jag åkte bakåt och Butte höll på att dö när grenen tillslut gav vika och gick av. Fan vad ont det gjorde. Annars så var Butte framåt som alltid nu för tiden, blir så glad!

Annars så har jag pluggat lite, det gick segare än segast..Tog ett avbrott och somnade i soffan,  haha jag somna i soffan?! Det händer aldrig ;O. Men nu är jag vaken och sitter och kollar åå Cityakuten.

Och jajuste GRATTIS LOLLO
!

Kitkat

..Ja jag är beroende av det just nu. Världens godaste choklad med typ nått krispigt inuti. Jag har ätit godis hela dagen, så nu får jag inte äta nått i veckan haha!

Idag vaknade jag vid 10 men jag gick inte upp förrens vid typ halv 2! Herregud vad tiden gick fort. Först låg jag och lyssnade på musik, sen kom myskatten och då låg vi och gosade i typ 1 och en halv timme.. Han låg på min arm så den domnade bort. Man kan ju inte säga att han är världens smalaste katt precis.. I sommar blir det ändring på det, då är han ute 31 (24/7, 24+7) ! Haha den var bra va?



Han är inte så fet som han ser ut hehe, det är bara jag som tar dumma foton på honom.

Annars idag så har jag ridit med Sofia och Frida, jag var på hur bra humör som hellst, jag blev inte sur på Sofia en ända gång! Fy fan vad jag är bra.  Hoppade av en gång för att dra bort några grenar som hade lagt sig över vägen så att hästarna inte kom över(okej det skulle ha kommit över men de är ju lite mesiga..).
Sen har jag pluggat teknik för hela slanten, ringde precis pappa som är i Tyskland och frågade om en grej. Det slutade med att jag fick prata med någon jävla Marko haha! Han förklarade för mig, han hade visst vart gymnasielärare i Teknik.

 

Pluggisen.

Fransmännen kommer på Tisdag (?). Får se om jag följer med Jonna och Fanny (Vare va?) och rider islandshästar :)

Och nu måste jag sitta uppe hur länge som hellst bara för att Sofia ska ha nått jävla djur på Djur.nu. Hon orkar inte sitta uppe så jag sitter och bjoder på nån ful hund. snäll är vad jag är.

God Natt (snart iaf)


i bleed it out

Goch. jag har sovit i över 12 timmar, måste vara nått slags personligt rekord! Lite snd var väl bara att jag sov bort halva dagen och därmed vårvädret! :O Men det ska jag ta igen typ NU! Ska bara äta lite "frunch" (frukost+lunch). Sen åker jag till stallet och min helgalna lilla vän. Han är bara för söt. Igår när jag red honom  var han underbart pigg och tog verkligen i med hela kroppen, way to go Butte! Haha. Sedan skadar det ju inte att man får ett varmt välkomnande i form av en liten gnäggning okej det låter mer som att han mumlar men ändå, man blir ju glad för det lilla man får ;)

Sen efter stallet får jag väl försöka att hitta på nått, någon som vill förgylla min dag?  För jag är väldigt opåhittig. Hursomhellst,
 See you later allegator (After a while crocodile)


Lite lerig hehe, sen hade det ju inte gjort nått om jag hade fått med öronen typ.
Men testa att ta kort från hästryggen, så får du se hur svårt det är ;P

Bilder från promenaden.








Datasalen

Det går inte bra för Emmelie, vi sitter och gör barnvisor i datasalen. Jag och Millan är bäst. SOCKAN ÄGER! Haha.
Nu är det bara typ 5 lektioner kvar, och en lååång håltimme på typ 2h.

bebisen millan ville ha den här bilden :)

studiedag

Idag är det studiedag, häärligt. Jag var ute med Russin förut och fasen vilket bra väder det är!
Stallet om typ 20 minuter, det ska bli skönt att komma ut till den knäppa hästen :) Frida har visst lite ptroblem med honom, Hehe. Han jävlas ofta med henne. inte snällt om du frågar mig ;P

Jag sitter just nu med engeksa boken. Jag försökter att göra en sammanfattning av texten, det är svårare en vad man tror men jag klarar det (y).

(Jag lovar att försöka ta några kort, men vi vet ju hur det blir när jag säger så..)

Vårvädret here I come.

Våren vart tog du vägen? Eller nått.


Härligt att vårsolen är framme ibland, visst ?

Annars då? Jo jag tänkte hoppa ner i badet ett tag, fryser sååååhhhäääärrrrr mycket ! Det ska bli skönt, och vet ni vad? Jag kan sjunga så högt jag vill för ingen är hemma :) Fast jag tror att jag drar med mig Ipoden in och lyssnar på lite skön musik också.
Efter det tror jag att jag kanske gör lite matte och sånt som jag inte har hunnit med. Och favvo programet ikväll dåå :) (Livräddarna på Bondi beach). Men jag gillar inte det här avsnitten som kommer tror jag, sådäså.

Måste bara nämna att NÅGON hade satt såna där "band" som inte går att ta upp när man har förslutet dom på typ allas cycklar, det var ju roligt. Gick ju fan inte att ta upp. Som tur var så kom det en räddande ängel med en nagelsax och klippte upp det haha! Kan tänka mig att den/de som gjorde det fick sig ett gott skratt, det hade iallafall jag fått! Och medge att det var ju faktist ganska så kul ;)

Puss.

4 älgar

Skolan idag var slapp, började 10.10 och slutade 14.00. Idrotten var väl ruulig i guess, Jonna jag och Millan var ju bäääst, visst? :) Efter skolan åkte jag direkt till stallet. Det var svin kallt i snön men ganska så mysigt, Butte har 2 sulor nu så han haltade lite (hoppas att det är för att han är ovan och att det inte är den där jävla hovbölden). Väl i skogen så brakade det till, gissa vad det var? Jo 4 älgar. Först brydde jag mig inte utan red vidare för att jag TRODDE att de skulle akta sig, men nej då. Den ena började typ flemma, jag vet ju inte vad det betyder i "älgvärlden" så jag gick en stor omväg.  Pratade precis med pappa i telefon (Han är i Tyskladn, Bremen) och han sa att de bara luktade efter mig då och att jag skulle ha sagt nått till dem eller HOPPAT av Butte. Jag pratade ju väldigt högt till dem men de flyttade sig inte och sen skulle jag hoppat av ? Skulle inte tro det va. Men okej de är fina djur, och jag är inte rädd för dem. Bara när det är 4 st och jag är mitt ute i skogen själv, jag klarar 1 och 2, gränsfall 3 men INTE 4.. ;)

Jag får Damp med stort D på engelska läxan, jag ska hitta ord som jag ska typ beskriva. jag hittar inget som är värt att skriva om.. Men jag bara tar nått.
Nu ska jag hoppa i säng, Natti.


läxor, läxor, läxor

Ahhh, jag blir galen å alla dessa läxor. Jag har suttit sen jag kom hem från skolan, det är mucho jobbigt. Min hjärna är helt dööd. Hade utvecklingssamtal förut, det var väl ett bra sätt antar jag förutom att jag ocm mamma inte kan vara seriösa. Alla andra var hel seriösa och det lät jätte bra. Visst jag och mamma var inte så pjåkiga vi heller. Förutom att jag  är typ ganska så ofokuserad och  såg alla som kom  hela tiden, jag bara "där kom hon, där kom han" heela tiden. Mamma satt bara och skrattade men jaja. We are the winners.
Jag är jätte orolig för Tyska muntliga provet imorrn, jag bara stakar mig och allt blir helt åt skogen fel. Huhuhu.

Jag förökte ladda över lite bilder från kameran nyss, det gick ju sissodär, fick inte in några bilder så ja egentligen så gick det ju inte alls. Bajskamera.

Jag tvättade recis bort sminket för jag har nått skavande i ögat det gör ont som fan, tänk er ett spöke med röda kinder och en knut mitt på huvudet..Så ser jag ut. Nu ska jag gå och sova, jag kommer somna som en stock, så himla trött är jag. Nu menar jag alltså verkligen vekligen trött. Gnat.


Vackra bilder, javisst (y)


Dans

Idag har vi dansat i typ 2 h, det var ganska kul faktist haha. Bugg Foxtrot och vals var det. Bugg är nog det svårasre tror jag, vals och foxtrot var det bara att trampa lite ;P
Danskvällen är ikväll, jag är faktist lite nevös. Har inte lust att gå riktigt, men why not.
Annars så har skolan vart ganska så slapp idag, hade bara några lektioner eftersom dansen tog tid. När vi hade tyska jobbade jag häcken av mig! 30 glosor till imorrn, jag bhar ju missat lite när jag vart sjuk..
Bara att sätta igång med skiten :/

Ska försöka ta lite bilder ikväll, om jag orkar och så :P

T.I Ft Justin Timberlake- Dead and gone.

Ohh,
I've been travelin on this road too long
Just tryin to find my way back home
The old me's dead and gone,
Dead and Gone,

Har ni hört den låten ? Så jävla bra.

http://www.youtube.com/watch?v=m1M8KITxamA  :)




Sjuk

Idag är jag sjuk, jag har asdåligt samvete för att jag inte går till skolan. Jag går nästan till skolan när jag har feber, knäppt jag vet!

Jag har pluggat lite idag, läste blandannat ut Ondskan,  ska börja läsa lite Tyska nu hade jag tänkt.
Sen KANSKE jag åker till stallet, men jag vet inte. Kan ju inte åka till stallet när jag inte går till skolan lixom..

Imorgon blir det nog skolan, tråkigt.

Puss.

Födelsedag i korta drag.

Dagen bärjade då med att jag åkte till stallet, red ut i en timma och 15 minuter det var behövligt! Sen åkte jag hem och fick äta Kebab, min önskemiddag hihi. Fast egentligen ville jag äta på Chil men vi hade inte riktigt tid att åka till Ikano.
Sen hoppade jag i badet och låg där i en timme, hääärligt!
Mormor, Henak och Madde kom och vi fikade och jag öppnade paket och så :)
Fick:
-Jeans leggins från Vila
-Skor
-Jenas
-2 linnen
- Kjol
-Planscher
-Smink
- Och ett schabrak som det stod Lisa och Butte på :') Fan vad glad jag blev!  På tal om det så har vi räknat ut att jag har haft Butte i snart 4 år <3

När alla hade gått hem så var jag trött som fan, huvudvärk och genom förkyld.. Gick och la mig i nån timme sen gick huvudvärken över men dessvärre inte förkylningen. (Inte för att jag hade räknat med det, men ändå..). Jag hade tänkt plugga lite i hälgen, men hade inte tid igår, så jag tänkte att jag skulle göra det när alla hade gått hem. Jo Tjena då blev det sängen..
Får se om lärarna förlåter mig imorrn, tveksamt!


Okej, inte världens bästa kvalite på bilderna, men vad kan man förvänta sig  av en mobil?
(Orkade inte hämta allt) Lägg märke till att "Hundkorten" är likadana. De är från mamma och mormor, det står "Hallå där snygging" och de tyckte att det passade mig, äre ett skämt eller ? :P Jaja snacka om att de höll på att dö när de märkte att de köpt samma..:P

Puss och God Natt :)

födelsedag!

Hihi, nu är jag 16, låg och kollade på klockan igår tills klockan var 01.01 !
Nu ska jag åka och förgylla min dag med en ridtur. :)

Puss och kram!

ridtur, födelsedag!

Min ridtur gick väldigt bra idag, jag "slapp" att rida med någon. Vår ridtur tog långt tid¨, när jag började ridturen var det sol och fint så jag tog inte tjockvantarna men i slutet gick den ner så då blev det mucho kallt! Precis när jag kom till stallet kom Josse och Oscar, det vart lite problimatisk där ett tag.  Som Josse så fint citerade "Oscar den vandrande idioten", jag kan inte göra annat än att hålla med

1 NU fyller jag 16 jippie!  Det är MIIIIN dag idag hihi. Men egentligen är det inte förrens 01.01
Jag ska upp tidigt och rida imorrn så jag ska sova nu. Duktigt jag vet :)

Pöss och God Natt

RSS 2.0